Loading Laddar...
 

Köpvillkor

Sjöstadens Trafikskola i Mariestad AB

559125-4650

 

§1 Priser
De priser som gäller är de som anges på webbplatsen vid inköpstillfället. Samtliga priser anges i svenska kronor och är styckpriser inklusive moms om inget annat anges. För att kunna tillgodoräkna sig rabatterna i våra paket krävs förskottsbetalning. Alla paket har en giltighetstid på ett år från och med inköpsdatum. Efter att giltighetstiden gått ut återbetalas inga pengar. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser. Eventuell fraktkostnad tillkommer, se §3 - Leverans och frakt.

 

§2 Kortbetalning
Kontokort innebär att du betalar din order direkt via ditt kontokort (Visa och Mastercard). Debitering av kortet sker direkt. Vi samarbetar med DIBS Payment Services och Bambora.

 

§3 Leverans och frakt
Vid leverans via post sänds dina varor normalt 2-4 dagar efter det att du har lagt din beställning. För varor som ej levereras över internet tillämpar Sjöstadens Trafikskola i Mariestad AB enhetsfrakt på 56 kr per order. Vid avhämtning av varor utgår ingen fraktkostnad.

 

§4 Ej uthämtade varor
Om du beställt en vara och sedan väljer att inte hämta ut varan debiteras du 150 kr i administrationskostnader. Ej uthämtade varor/tjänster betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

 

§5 Ångerrätt och retur
1. Retur inom 14 dagar
Varor och tjänster kan returneras inom 14 dagar. Du ska då meddela Sjöstadens Trafikskola i Mariestad AB om detta inom 14 dagar från den dag varan togs emot eller tjänsten betalats. Meddelandet ska ske per e-post eller brev.
2. Returadress
Retur av vara ska ske till Sjöstadens Trafikskola i Mariestad AB, Kyrkogatan 4A, 542 30 Mariestad. Retur får inte ske mot postförskott.
3. Ångerrätt
För en beställd tjänst gäller inte ångerrätten om utförande av tjänsten påbörjats. Till exempel att du öppnat och godkänt villkoren i elevcentralens profil.
4. Varans skick vid retur
Returnerad vara ska vara i oanvänt och oskadat skick för att kunna returneras såvida inte varan förstörts eller förändrats på grund av någon omständighet som inte kan hänföras till dig som kund.
5. Kostnad vid retur.
Kostnad för retur av vara bekostas av kunden.
6. Avbeställning
Förutsatt att beställning av vara inte skickats iväg har du möjlighet att avbeställa hela eller viss del av beställning av varor genom att kontakta oss per telefon.

 

§6 Behandling av personuppgifter
De personuppgifter som du lämnar när du beställer en vara eller tjänst kommer att registreras och lagras elektroniskt och användas enbart för administration av din beställning. Dina uppgifter kommer aldrig lämnas vidare.

 

§7 Reklamation
Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad ska du så snart som möjligt kontakta oss. Vid övriga reklamationer tillämpar vi STR:s reklamationspolicy (www.str.se). Reklamationsrätt 24 månader enligt svensk lag. 

 

§8 Tvist
Skulle det uppstå en tvist mellan parterna som inte kan lösas på plats tillämpas STR:s reklamationspolicy. 

 

Kontaktuppgifter

Sjöstadens Trafikskola i Mariestad AB

Kyrkogatan 4A

542 30 Mariestad

 

0501-195 00

sjostadenstrafikskola.se

info@sjostadenstrafikskola.se